Адреса

Порој 101,
1200 Тетово
Северна Македонија

Телефон

070 224 827
070 321 888
044 341 871

Работно Време

Пон-Нед:
08:30 - 18:00

Стапи во контакт

Дојдете и посетете ги нашите канцеларии или едноставно испратете ни емајл во секое време.

Отворени сме за сите предлози од нашите клиенти.