-
/
-
-
Gjerësia
Profili
Dijametri

MBI 20 VITE EKSPERIENCË

Me më shume se 20 vite eksperiencë në tregun vendas kemi arritur një bashkepunim të shkëlqyer me kompanitë më të mëdha në prodhimin dhe tregetimin e të gjitha llojeve të gomave  përsa i perket markës ashtu edhe dimensioneve.

Duke patur gjithmonë në qendër të vëmendjes përdoruesin e mjetit dhe shërbimin ndaj tij, jemi në gjendje të ofrojmë në çdo kohë markat dhe cmimet më të mira në treg, por në të njëjtën kohë me shërbimin më të mirë të mundshëm për çmontimin, montimin, balansimin dhe centrimin e automjetit.

Synimi ynë është që zgjedhja të bëhet nga ju nëpërmjet transparences maksimale nga ana jonë duke ju vënë në dispozicion çmimet, markat dhe dizajnin me fotot përkatëse të cilat mund ti konsultoni në çdo kohë nëpërmjet kësaj faqeje.
Aktivitetet kryesore të kompanisë janë:

  • Importi
  • Distribuimi
  • Shitja me shumicë dhe pakicë e gomave, fellnev dhe paisjeve per vullkanizer.

SHËRBIMET TONA

MONTIM

Gomat montohen ekskluzivisht nga një profesionit i kualifikuar për shërbimin e gomave.
Ndërhyrjet në goma kryhen me trajnimin e duhur, veglat dhe pajisjet e duhura. Nëse provoni të montoni gomat me vegla të pasakta, të dëmtuara apo në mungesë të veglave dhe/ose pa marrë parasysh procedurat e përshtatshme, gomat mund të shpërthejnë, gjë që mund të çojë në dëm të rëndë trupor ose vdekje.

BALLANSIM

Balancimi i gomave, është procesi i barazimit të peshës së gomës së kombinuar të gomave dhe të rrotave në mënyrë që të luhatet normalisht me shpejtësi të lartë. Balancimi përfshin vendosjen e gomave në një balancues, i cili përqendron timonin dhe e rrotullohet për të përcaktuar se ku duhet të shkojë pesha.

CENTRIM

Centrimi i gomave ose timonit ndihmon qe gomat tuaja te kene performance me te larte dhe te zgjasin me shume.
Me ane te saj korrigjohen gabimet ne sistemin qe lidh gomat dhe disqet me timonin e makines.
Kjo behet e mundur me ane te 4 sensoreve qe montohen ne secilen prej gomave te makines, te cilet lexojne gabimet ne sistemin lidhes.
Si ta kuptoni nese makina juaj ka nevoje per centrim ?
Nese vini re disa nga shenjat e me poshteme, makina juaj ka nevoje per centrim.

  1. Konsumim jo i rregullt i pjeses se brendshme ose te jashtme te gomave.
  2. Makina terheq majtas ose djathtas.
  3. Timoni nuk qendron ne qender kur jeni duke udhetuar ne rruge te drejte.

FELLNA

Në industrinë e automobilave, disqet e aluminit janë rrota që janë bërë nga një aliazh alumini ose magnezi. Allozionet janë përzierje të një metali dhe elementë të tjerë. Në përgjithësi ato sigurojnë forcë më të madhe ndaj metaleve të pastra, të cilat zakonisht janë shumë më të butë dhe më elastikë.